Profil

Tilbage i 1972 blev Bi-Plast grundlagt af ægteparret Gunhild og Ove Nielsen. Det var en beskeden start i den gamle skole i Langå på Østfyn, hvor produktionen startede med én maskine i en tidligere staldbygning ved siden af privatboligen.

Bi-Plast fik hurtigt fat i en række interessante kunder, og firmaets fortsatte vækst gjorde, at lokalerne blev for små. I 1979 byggede Bi-Plast derfor en ny fabrik i Svendborg, der kunne huse en voksende maskinpark samt stadigt flere ansatte. Pladsen blev igen for trang i 1985, og derfor udvidede Bi-Plast fabriksbygningerne.

Siden 1997 har næste generation, Jette Bendstrup Nielsen, været med i firmaet.

1/1-2015 overtog Ulrik Juel Nielsen Oves plads i Bi-Plast.

 

oni2008-klipjbn2008-klip

 

 

 

  

  

  

 

Ove Nielsen, Maskiningeniør                        Jette B.Nielsen, Produktionsingeniør
Direktør                                                     Produktionschef
  

Godt fra start - spar tid og penge

Hos Bi-Plast sætter vi en ære i at tænke os om i fællesskab med kunden og tale sammen fra starten. På den måde sparer vore kunder tid og penge, idet produktet ikke skal justeres om og om igen. Det resulterer i hurtigere levering samt en kortere og dermed billigere udviklingsfase. 

 

En samarbejdspartner fortæller

I forbindelse med designprojekter udvælger ingeniørfirmaet Molgard ApS underleverandører fra gang til gang. Valget er ofte faldet på Bi-Plast, når et design skal bestå af flere materialer.

claus photo

 

Direktør for Molgard ApS, Claus Mølgaard, fortæller:

” Med Monosandwich-metoden kan vi kombinere forskellige materialer på snedige måder. De er dygtige hos Bi-Plast og rigtig gode at sparre med. De er flittige og giver aldrig op, når vi laver projekter sammen.”

 Besøg Molgard Aps på www.molgard.com